Produktionsingenjör

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en produktionsingenjör med brett tekniskt kunnande samt tidigare erfarenhet av produktionsnära arbete. I din roll som produktionsingenjör driver du frågor som styr mot förbättrad produktivitet, kvalitet och leveranssäkerhet. Du ingår i vår ingenjörsgrupp där huvudområdena är produktionsteknik, produktutveckling och kvalitet. Arbetet innebär kontakter med andra funktioner inom och utanför företaget. Placeringsort: Vikmanshyttan.

Din profil

Du har flera års erfarenhet av liknande arbete i producerande verksamhet. Du har en teknisk utbildning på högskolenivå. Som person är du strukturerad, drivande och engagerad. Du har god förmåga att kommunicera med olika funktioner såväl inom företaget som intressenter utanför bolaget. Goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se senast den 2016-12-10. Ytterligare information lämnas av Rekryteringskonsult Jan Johansson 0733-512 702.
Jobbfakta
Ort
Hedemora
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt

Ring Jan Johansson, 0733512702

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Wikmanshyttan Safety är en ledande leverantör av personlig skyddsutrustning till stora och globala kunder inom olika branscher. Vi har lång erfarenhet av såväl utveckling och tillverkning av hörselskydd, skyddshjälmar och visir, som globalt samarbete med våra kunder. Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas med målet att ta fram nya produkter. Företaget omsätter 60 MSEK och har 45 medarbetare. Vårt kontor och vår produktion finns i Vikmanshyttan. Läs mer: www.wikmanshyttan.se