Personalchef

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst där du som personalchef får uppdraget att leda, utveckla och samordna arbetet med chefs- och medarbetarfrågor i hela kommunen. Du kommer ha en roll som spänner över hela HR-området och du jobbar både strategiskt och operativt. Du är ett konsultativt stöd till våra chefer och ansvarar för förhandlingar och samverkan med de fackliga organisationerna. Du kommer att vara delaktig i arbetet med att införa den nya organisationen som startade första augusti.

Du har en viktig uppgift i förändringsarbetet som innebär att stödja och utveckla intentionerna med den nya organisationen. Vidare kommer du att driva viktiga utvecklingsprojekt kring bland annat kompetensförsörjning och employer branding. Du ingår i kommunens ledningsgrupp och rapporterar till verksamhetschef Service och utveckling. Ditt uppdrag leder du tillsammans med två medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom personalområdet alternativt annan relevant akademisk examen. Därtill har du en bred erfarenhet av strategiskt och operativt personalarbete och flerårig dokumenterad chefserfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet av offentlig verksamhet och en politiskt styrd organisation och är insatt i kommunallagen. Som person är du trygg i dig själv, noggrann och strukturerad. Du har lätt för att kommunicera och inspirera andra människor och är driven som person. Du är nytänkande, noggrann med uppföljning och utvärdering och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen till en spännande och viktig tjänst där du får möjlighet att verka i en mindre kommun.

Vi samarbetar vi med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marit Sandgren, tel 0733-512 729.
Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 30 oktober 2016. För ytterligare information om Orsa kommun besök gärna www.orsa.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Marit Sandgren, 0733-512729

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Orsa är en liten kommun. Vi har korta avstånd mellan människor och vill få saker gjorda utan att krångla till det. Orsa -helt enkelt! Vi söker nu en Personalchef.