Elmontörer sökes till stort, internationellt företag i Ludvika.

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi på StudentConsulting söker nu dig som vill arbeta heltid som elmontör hos vår kund i Ludvika. Vår uppdragsgivare är ett stort, internationellt och välkänt företag inom elkraft och automation.
Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår uppdragsgivare.

Arbetsuppgifterna innefattar planering av kabeldragning, montering av invändiga kabelkanaler och komponenter, inre och yttre kabeldragning. Du kommer även att arbeta med montering av elcentraler i storlek XL. Arbetet är förlagt på heltid och 2-skift. Arbetstiderna är då förmiddag 05:30 till 14:00 på ojämna veckor och på jämna veckor eftermiddag mellan 13:48 till 00:00 mån-tors. Uppdraget är på 6 månader med chans till förlängning. Intervjuer sker löpande då tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person.

Kunskaper för uppdraget

Det är meriterande om du innehar truck A (ledstaplare) samt traverskort. även att du har erfarenhet av elmontage och gärna en utbildning inom el. Du är en självgående person som arbetar lika bra i grupp som ensam. Vi ser gärna kvinnliga sökande då vår kund strävar efter mångfald och jämn könsfördelning. Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag! Och du, glöm inte att motivera varför du vill ha tjänsten.
Jobbfakta
Ort
Ludvika
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!