Montagechef

Om jobbet

Vill du vara med och bidra till ett bättre samhälle? Vi bygger bostäder och fastigheter i trä med vårat unika koncept LapWall Leko för att reducera klimatpåverkan! Ungt och starkt växande företag ger stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgång är våra kompetenta medarbetare.

HÅRD TILLVÄXT KRÄVER FLER EXPERTER

Organisationen för den svenska marknaden är under uppbyggnad och vi söker efter

MONTAGECHEF

Som montagechef ansvarar du för

projektets genomförande från byggstart till överlämnande. Det innebär att ansvara för planering och genomförande av montage med avseende på kvalitet, tid och ekonomi. Arbetet innefattar ansvar över våra montageteam.

Vi söker därför dig som

har en stark kommunikativ sida och kan arbeta strukturellt och effektivt. Du är också ansvarsfull och har en proffsig inställning mot kollegor och kunder.

För att lyckas i rollen

som montagechef ser vi gärna att du har flera års erfarenhet från byggproduktion och då i ledande befattning. Du har byggingenjörsutbildning eller motsvarande.

Vi erbjuder en spännande

utmaning i ny organisation med stora möjligheter att påverka. Vi uppskattar målmedveten och resultatinriktad attityd.

Se mer om LapWall och jobbet på vår hemsida www.lapwall.se
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Timo Lehtola, 070 6529782

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

LapWall är en av Nordens starkast växande träelementtillverkare. Idag finns huvuddelen av verksamheten i Finland men tillväxten förväntas ske i Norden och Tyskland. Koncernen omsätter ca 35 miljoner euro och har ca 150 anställda. LapWall AB är placerat i Borlänge.