LRF Konsult i Borlänge, Hedemora och Avesta söker redovisningskonsult

LRF KONSULT · Ekonomi · 21 dec

Om jobbet

Är du en serviceinriktad, affärsmässig och självständig redovisningskonsult? Hos oss på LRF Konsult får du möjlighet att både utveckla och utvecklas! Vi tillhandahåller ekonomi- och rådgivningstjänster till ägarledda företag i alla branscher. LRF Konsult är i en spännande utveckling mot att bli Sveriges bästa rådgivningsföretag och till våra kontor i Borlänge, Hedemora och Avesta söker vi nu tre kvalificerade redovisningskonsulter en person till respektive ort!

Arbetsbeskrivning
I nära samarbete med dina kunder sammanställer du självständigt bokföring, bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer samt ger ekonomisk rådgivning. Du kommer att ha en komplex och spännande roll som redovisningskonsult med ett stort fokus på att leverera både kvalificerad rådgivning och proaktivt marknads- och försäljningsarbete. Du kommer tillsammans med våra övriga redovisningskonsulter ha en viktig roll i utvecklingen av våra kontor med framtidens digitala tjänster.

Vem är du?
Vi ser att du med fördel har arbetat ett par år och därigenom fått god erfarenhet från redovisningsyrket. Goda kunskaper med bokföring, bokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration och ekonomisk rådgivning är en självklarhet för dig. Det är meriterande om du redan är auktoriserad redovisningskonsult. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster har du också en nyfikenhet på nya digitala lösningar mot kund, god datorvana och erfarenhet av bokföringsprogram. Du stimuleras av att se den nya teknikens alla fördelar!

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.

Vad erbjuder vi dig?
Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare enligt Universums årliga mätning. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur. Som stöd har du en gedigen plattform att verka från, byggd på lång historik och erfarenhet, med en stabil ägare i ryggen som gör det möjligt att satsa i både ny teknik och kompetensutveckling. För att kunna utvecklas till Sveriges bästa rådgivare tror vi också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande. Välkommen att växa med oss!

Se film om LRF Konsult här!

Ansökan
Ansökan görs via Ansök nedan. Vi kallar löpande till intervju, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt dock senast 21 december 2016. Bifoga CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kontorschef Olof Esgård på tfn 0226-861 96 alt. olof.esgard@lrfkonsult.se

Fackliga representanter:

Unionen, Carita Ehnberg, 0224-563 28

SACO, Monica Allared, 021-10 35 63
Vi får landets småföretagare att växa.

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.
Jobbfakta
Ort
Borlänge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget