Lärare i SVA och engelska

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi en lärare att undervisa i svenska som andra språk och engelska till en gymnasieskola i Sydvästra Dalarna. Tjänsten innebär att undervisa på heltid för nyanlända ungdomar. Även mentorsansvar ingår.

Din profil

Vi söker dig som har pedagogisk utbildning med ämneskunskaper inom området. Legitimation med rätt behörighet är ett önskemål men inget krav. Erfarenhet av att arbeta med nyanlända ungdomar är meriterande.
Vi söker dig som trivs i skolans ombytliga miljöer och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du är välplanerad och strukturerad som person och har lätt att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder. Du har ett stort hjärta och elevfokus. Du tar ansvar för ditt uppdrag och drivs av utmaningar och utvecklingsarbete. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att skapa förtroendefulla relationer samt vara en lugn och tydlig ledare. Engagemang, ansvarstagande, flexibilitet och drivkraft är viktiga egenskaper för att lyckats.

Kanske har du lämnat skolans värld och längtar tillbaka? Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet. Varmt välkommen med din ansökan, vi intervjuar löpande och tillsättningar kan ske omgående.

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Pernilla Hindsberg på tfn: 073-351 27 33

Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se, lediga jobb/pedagogik.
Vi söker även lärare med andra erfarenheter och behörigheter, kontakta oss för mer info.

Gilla oss på facebook.com/skolbemanning
Jobbfakta
Ort
Falun
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Pernilla Hindsberg, 0733512733

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Clockwork Skolbemanning finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till vuxenutbildning. Vi bistår med bemanning och rekrytering av lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalen med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal. Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se