Kyltekniker till Ludvika

Om jobbet

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en ansvarsfull och driven kyltekniker till vår filial i Ludvika. Enheten består idag av 14 personer och arbetar främst med kyltekniska installationer och fastighetsdrift.

Som kyltekniker på Caverion arbetar du med uppdrag ute hos kunder med service, reparationer och installationer av kyl- och värmepumpsanläggningar. Även andra fastighetstekniska tjänster kan komma att ingå i arbetet. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad, tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt samt i team med dina kollegor.

För att arbeta som kyltekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som kyltekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även
 • Tillsyn, skötsel, underhåll och felsökning
 • Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
 • Uppföljning och återrapportering
 • Planering av eget arbete
 • Utföra tekniska serviceuppdrag
Kompetens
 • Kylteknisk gymnasieutbildning samt påbyggnadsutbildning i kylteknik
 • Flerårig erfarenhet från liknade arbetsuppgifter
 • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
 • Meriterande med kunskaper inom OVK och El-behörighet
 • Meriterade med kylcertifikat
 • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
 • B-körkort
Varför Caverion?
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2014 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 4000 medarbetare och finns etablerade på drygt 100 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Vill du veta mer?
Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring Anders Nord, tel. 0240-668701.

Facklig företrädare är Mikael Claesson, tel. 0240-668709.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Vill du bli en i teamet?
Din ansökan vill vi ha senast den 30 December 2016.
Jobbfakta
Ort
Ludvika
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.