Kundtjänstmedarbetare för omgående start sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu drivna och engagerade medarbetare med hög servicekänsla till uppdrag hos vår kund i Falun.

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att hantera inkommande samtal och mail, både från privatpersoner, företag och butiker angående medlemsärenden, bankärenden och erbjudanden. Du kommer även arbeta med merförsäljning av bankprodukter. Ditt arbete blir att på bästa tänkbara sätt lösa kundens ärende.

Arbetstider mellan kl.8.00-18.00 på vardagar.
Tjänsten är på heltid och lön enligt avtal.

Uppdraget startar den 1/12 med en utbildning på cirka 2,5 veckor och du ska vara tillgänglig för arbete under juldagarna.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
  • har tidigare erfarenhet av service och försäljning
  • är "serviceminded" och uttrycker dig väl i tal och skrift
  • är utåtriktad och lyhörd
  • tycker det är roligt att jobba mot uppsatta mål
  • trivs med att jobba i ett högt tempo
  • älskar att bemöta kunder och ge den bästa servicen
Vidare ser vi att du är positiv, noggrann, punktlig och ansvarsfull med en hög arbetsmoral.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kommer att tillsättas omgående, tveka därför inte med att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Jobbfakta
Ort
Falun
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
6
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.