Konsultchef Ludvika

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Drivs du av att göra affärer och samtidigt arbeta med personalfrågor? Clockwork växer med ett nytt kontor i Ludvika, och nu söker vi dig som vill vara med och stärka vårt varumärke. Som konsultchef möter du våra kunder i regionen, vi ser därför gärna att du har ett etablerat kontaktnät. Du rekryterar personal till våra kunder och har personalansvar för våra uthyrda konsulter. Parallellt utvecklar du långsiktiga relationer med befintliga, nya och potentiella kunder. I utbyte får du ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med fous på kunder och affärer. Clockwork präglas av affärsmässighet, arbetsglädje, ett smittande engagemang och ständig närvaro hos våra kunder.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från tjänsteförsäljning, gärna i kombination med akademisk utbildning inom HR/ekonomiområdet. Har du erfarenhet från arbete i ledande befattning är det en stark fördel. Erfarenhet från relevanta tjänster inom bemanningsbranschen är meriterande. Ett starkt driv, entreprenörstänk och resultatfokus är egenskaper du behöver ha för att trivas i rollen. Samtidigt ställer rollen krav på social säkerhet, laganda och att du som person är förtroendeingivande och prestigelös. Arbetet kräver ofta snabba insatser, därför är flexibilitet en egenskap vi värdesätter högt. Vi tror att du är en engagerad och lyhörd person med god administrativ förmåga, och gillar att arbeta i en vardag där ingen dag är den andra lik. I så fall passar du perfekt hos oss på Clockwork!

Varmt välkommen med din ansökan!
www.clockworkpersonal.se senast 2016-10-31. För ytterligare information om tjänsten kontakta Marknadsområdeschef Jan Johansson på 0733-512702.
Jobbfakta
Ort
Ludvika
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
HR & Personal
Underkategori
Chefsbefattningar
Personalchef
Kontakt

Ring Jan Johansson, 0733512702

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän till interim management, skolpersonal, matchning och rekrytering. Clockwork har idag ca 300 anställda och finns på orterna Piteå, Umeå, Hudiksvall, Ljusdal, Gävle, Tierp, Mora, Falun, Ludvika, Avesta och Stockholm. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se