Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör på Svenska Husgruppen ansvarar du för huskonstruktion enligt gällande lagar och regler. Du upprättar konstruktionshandlingar inklusive listor och specifikationer som krävs för tillverkning och montering. I jobbet ingår även att färdigställa övriga underlag som krävs för vidare projektering av huset. Dina arbetsuppgifter kan även komma att innefatta upprättande av bygglovshandlingar, (A-ritningar), med våra standardlösningar inom ramen för dagens byggregler och krav, revidera A-ritningar, skissritningar, samt underhålla och i viss mån uppdatera kataloghussortiment och säljritningar.

Din profil

Du är utbildad byggnadsingenjör. Erfarenheter från branschen är meriterande. Goda kunskaper i Autocad. Du har gärna erfarenhet av arbete i DDS-cad och Statcon. Goda kunskaper i svenska. Din omgivning uppfattar dig som positiv och engagerad. Du driver gärna egna projekt men har också förmågan att samarbeta med andra.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se senast den 2016-12-15. Ytterligare information lämnas av Rekryteringskonsult Jan Johansson 0733-512 702.
Jobbfakta
Ort
Borlänge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Konstruktör
Kontakt

Ring Jan Johansson, 0733512702

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Inom Svenska husgruppen finns våra varumärken Faluhus och Forsgrens Timmerhus. Vi förser den svenska marknaden med kvalitativa hus för permanent- och fritidsboende i såväl traditionell som modern design. Läs mer på www.svenskahusgruppen.se