Kommunikatör till statlig myndighet

Om jobbet

Har du erfarenhet av att arbeta som Kommunikatör sedan tidigare och vill fortsätta utvecklas inom en statlig myndighet? Vi söker dig som kommer att arbeta tillsammans med teamet på avdelningen för Webb- och Projektstöd. Du kommer huvudsakligen att arbeta med publiceringar i kundens digitala kanaler, ge rådgivning i kommunikationsfrågor, samt genomföra aktivitetsplaneringar. Låter detta som ett steg i rätt riktning för dig? Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Kommunikatör till kontoret i Borlänge eller Gävle. Det är viktigt att du skriver i din ansökan vilken av orterna som du är intresserad av.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Målsättningen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Kunden är en statlig myndighet, och ledande aktör, som fokuserar på samhällsutveckling med målet att dagligen utveckla och förvalta infrastruktur för att underlätta framkomligheten i Sverige. Som Kommunikatör hos kunden kommer du att arbeta tillsammans med teamet för Webb- och Projektstöd.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med publiceringar i kundens digitala kanaler, ge rådgivning i kommunikationsfrågor, samt genomföra aktivitetsplaneringar samt genomföra standardiserade kommunikationsåtgärder som annonsering hushållsutskick och webbpubliceringar.

Vi söker dig som
  • Har högskoleutbildning i medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning som anses likvärdig.
  • Har minst 5 års erfarenhet av varierat kommunikationsarbete efter dina studier.
  • Har goda kunskaper i Officepaketet samt webbpubliceringsverktyget Episerver.
  • Är en duktig skribent med god språkbehandling på svenska.
Du har ett stort intresse av att påverka och driva kommunikationsfrågor. Som person ser vi även att du är relationsskapande vilket innebär att du har förmågan att skapa och etablera kontaktnät. Du är självständig och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter samt kan prioritera mellan olika dem. Du är problemlösande och kan snabbt presentera en kommunikationslösning samt med din erfarenhet argumentera för din lösning.

Låter detta som en tjänst för dig? Vi kommer börja med urvalet omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Övrig information
  • Start: November eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Tillsvidare
  • Lön: Enligt Överenskommelse
  • Placering: På kundens kontor i Borlänge eller Gävle
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin03@academicwork.se under kontorstid.

Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Borlänge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
PR & Kommunikation
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.