Kommunikatör med fokus på sociala och digitala medier

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kommunikatör är dina arbetsuppgifter att leverera intressant innehåll i Grönklittsgruppens digitala plattformar. Stort fokus ligger på kommunikation och publicering i sociala medier. Du skapar också innehåll och uppdaterar de olika anläggningarnas webbplatser, skickar ut nyhetsbrev och arbetar aktivt med att utveckla hela Grönklittsgruppens digitala närvaro. Genom våra kanaler förmedlar vi en känsla av avkoppling, glädje, semester, adrenalin och unika naturupplevelser.

Din profil

Vi tror att du som söker har relevant utbildning, kanske inom marknadsföring, och gärna dokumenterad erfarenhet av arbete i digitala medier. Har du arbetat med att administrera sociala medie-konton är det meriterande. Du är en duktig skribent som behärskar både svenska och engelska. Vi tror också att du har grundläggande grafisk kompetens inom fotografering, bildbehandling och rörlig bild. I tjänsten ingår det resor till Grönklittsgruppens olika anläggningar vilket kräver att du har B-körkort.

Som person är du en lagspelare som kan arbeta både i grupp och självständigt på eget initiativ. Du är driven, strukturerad, kreativ och noggrann. Du är intresserad av utvecklingen inom digital kommunikation och har lätt för samarbete. Har du förmågan att fånga ögonblicket - både i text och i bild? Är du dessutom ständigt nyfiken på vilka äventyr som väntar runt hörnet? Då är det dig vi söker till tjänsten som kommunikatör med fokus på sociala och digitala medier. Varmt välkommen med din ansökan!

Nedan följer två arbetsprover som du skall bifogas tillsammans med CV och personligt brev.

1. Utforma exempelinlägg för sociala medier baserad på länkad artikel:

http://www.mynewsdesk.com/se/groenklittsgruppen/pressreleases/nya-sommarlandet-blir-en-stor-aktivitetsfest-1443147

2. Vilka är de tre viktigaste faktorerna att tänka på för ett framgångsrikt Facebookinlägg?

Grönklittsgruppen samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Petter Myhlback på Clockwork, via tfn: 0733-51 27 03, eller Marit Sandgren, via tfn: 0733-51 27 29. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 15 december 2016, via www.clockworkpersonal.se.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Petter Myhlback, 0733-512703

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och omfattar följande anläggningar
Skid- och konferensanläggningar: Tänndalen, Orsa Grönklitt, Mora Parken och Ansia Resort.
Temaparker: Orsa Rovdjurspark, Sagolandet Tomteland och Sunne Sommarland.
Camping inom Svenska Campingpärlor: Gränna Camping, Duse Udde Camping i Säffle, Sunne Camping och Sommarland, Mora Camping, Orsa Camping, Rättviks Camping, Siljansbadets Camping i Rättvik och Ansia Resort i Lycksele.

Grönklittsgruppen har under de senaste åren vuxit med flera anläggningar och befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Den mest expansiva utvecklingen sker inom campingområdet vilket även blir huvudfokus för tjänsten. Därför behöver vi förstärka koncernens marknadsavdelning med en driven kommunikatör med inriktning på sociala och digitala medier. Gärna med en bred kunskap och intresse för turism och besöksnäring, speciellt inom outdoor och camping.