Klasslärare

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i åk 2 och 3 på en F-6 skola. Uppdraget innebär planering, undervisning och bedömning i olika ämnen. Eventuellt mentorskap kan ingå.

Din profil

För kunds räkning söker vi dig som har behörighet/legitimation för att undervisa i åk F-3 på grundskolenivå. Du trivs i skolan lärandevärld. Du har lätt för att bygga relationer med eleverna och vårdnadshavarna. Du är tydlig, strukturerad och välplanerad. Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Kanske är du lärarstuderande och vill arbeta lite extra? Kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka? Du får stöd och handledning samt forum för kolliegalt lärande och skolutvecklingsfrågor. Hos oss får lärare vara lärare och göra skillnad varje dag!

Varmt välkommen med din ansökan - tillsättning kommer att ske omgående och vi intervjuar löpande.

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Pernilla Hindsberg
pernilla.hindsberg@clwork.se
tfn: 073-3512733

Sök tjänsten på:
www.clockworkpersonal.se

Följ oss gärna på:
www.facebook.com/skolbemanning
Instagram: skolbemanning
Jobbfakta
Ort
Säter
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Pernilla Hindsberg, 073-351 27 33

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Clockwork Skolbemanning finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till vuxenutbildning. Vi bistår skolor med bemanning och rekrytering av lärare och övrig skolpersonal, från förskola till vuxenutbildning. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från lärare, elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal. Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se