Kalkylator sökes till Borlänge

Om jobbet

Midroc Electro söker en kalkylator med erfarenhet av el- och teleinstallationer till vår kalkylavdelning med placering i Borlänge.

Vi erbjuder:

På Midroc Electro arbetar vi med många
spännande kunder och projekt. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. På kalkylavdelningen arbetar vi med frihet under ansvar vilket passar dig som är strukturerad och resultatinriktad.

Arbetsuppgifter:

Som kalkylator hos oss på Midroc Electro kommer du i huvudsak att arbeta med kalkyler, anbudsskrivning, avtalsskrivning och försäljningssupport.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har relevant teknisk
utbildning, men vi värdesätter främst dina erfarenheter och kunskaper inom kalkylering. Det är även meriterande om du tidigare arbetat som konsult, konstruktör, projektledare ellerelektriker.
Du har goda kunskaper i Office 365 samt van att arbeta i SharePoint miljö och vi ser att du har goda kunskaper i engelska, tal och skrift.

Egenskaper:

Som person ser vi gärna att du är van att arbeta både självständigt och i team och vi uppskattar din förmåga att skapa och bibehålla relationer, både externt såväl som internt. Du är noggrann, strukturerad och har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift.

För ytterligare information, vänligen
kontakta:

Mathias Botheim Kalkyl, 010-4707526

Charles Andersson Divisionschef, 010-4707525

Varmt välkommen med din ansökan till oss. Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 januari 2017.

Då vi redan valt annonseringsvägar undanbedes annonsförsäljare att kontakta oss.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande elteknikföretag med entreprenad- och serviceverksamhet inom elinstallation, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, security samt mekaniskt underhåll.

Vi är fabrikatsobundna och erbjuder kostnadseffektiva, trygga och enkla helhetslösningar i stora som små projekt.

Ett projekt, en projektledare, en affär!

Att vi nått så långt är tack vare vår duktiga personal och en målmedveten ledning.

Idag skryter vi om att vi har branschens bästa yrkesfolk. Det är ingen överdrift. En Midrocare ska lämna så positiva spår efter sig, att du vill ringa igen.

Vi finns nära dig

Vi är organiserade i fem divisioner och finns vi på 44 orter i Sverige för att finnas nära våra kunder i miljöer som vi känner väl. Låt dig inte luras av ett fåtal ansikten på vissa platser. Bakom fasaden finns 1 600 engagerade personer, redo med specialkompetens och resurser.

Vi hoppas på goda möten enligt våra ledord: Öppet, Nära, Enkelt och Midroc Electro - det självklara valet!

MIDROC ELECTRO - EN DEL AV MIDROC EUROPE

Midroc Electro ingår i Midroc Europe med ca 2 800 medarbetare och en omsättning på 4 miljarder. Gruppen utvecklar bolag med inriktning på tjänster inom fastighets-, bygg-, industri- och miljösektorn.


Hitta hit

Borlänge Visa på karta

Visa var