Junior elkraftsingenjör till ledande konsultföretag

Om jobbet

Vill du arbeta som elkraftsingenjör på ett spännande och ledande konsultföretag? Då är detta tjänsten för dig. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter

Som elkraftsingenjör kommer du att under din inledande tid sätta dig in i olika projekt och ritningar för att få en förståelse för vad gruppen arbetar med. Du kommer även att rita i CAD där företaget använder sig av Microstation, du kommer att rita upp vart kraftledningarna ska gå. Vidare kommer du gå mer mot en roll som generalist där du arbetar både som konstruktör men även inriktning mot el och kablage där du som elkraftsingenjör kan ansvara för elfrågor.

Din profil

Krav:
  • Relevant utbildning, högskole- eller civilingenjör t.ex. elkraftsingenjör eller energi och teknik med inriktning elkraft.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Extrajobb, exjobb inom kabel och el, t.ex. elektriker.
  • Kunskap inom jordning och magnetfält.
  • Programmering.
  • CAD, Autocad, Microstation.
Vidare ska du ha en vilja att lära dig och hjälpa till då du kommer att ha en inlärningsperiod under din första tid som elkraftsingenjör samt vara engagerad i ditt arbete. Du ska vara social och framåt eftersom du kommer att arbeta som konsult i din roll som elkraftsingenjör.

Villkor

Arbetstider: 8-17 med flex.
Ort: Stockholm eller Falun beroende på vart du bor.
Start: Slutet på januari.

Känns rollen som elkraftsingenjör som något för dig? Skicka in din ansökan idag då urval sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Falun
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Elkraft
Kontakt

Ring Jannie Hagenius, 0722 82 69 79

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vår kund är ett ledande konsultföretag, de planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet är hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.