Innesäljare Mockfjärds Fönstermästaren AB

Om jobbet

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team av innesäljare som arbetar i Mockfjärd. Under 2017 kommer huvudkontoret att flyttas till Borlänge. Arbetet bedrivs måndag till torsdag i 2 skift, samt fredagar 09-15.30. Uppdraget går ut på att sälja in och boka kundbesök hos privatpersoner via telefon. Besöken utförs av Mockfjärds representanter som jobbar lokalt utspridda över hela landet.

Profil
Vi söker dig som är driven, självgående och resultatinriktad. Du är uthållig, hungrig och gillar att jobba mot uppsatta mål. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och att ha telefonen som arbetsredskap.

Avslutad godkänd gymnasieutbildning är ett krav. Tidigare erfarenheter från service- och försäljningsarbete är meriterande.

Sista ansökningsdag: 31 december 2016. Intervjuer och tillsättning sker löpande, ansök därför omgående.

För information: Kimmy Dalbjer tel. 076-830 94 00 e-post: kimmy.dalbjer@mockfjards.se
Jobbfakta
Ort
Gagnef
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Mockfjärds Fönstermästaren AB är Sveriges ledande fönsterbytare och riktar sig mot privatkunder i hela Sverige. I Mockfjärdsgruppen ingår även Mockfjärds Fönsterentreprenad AB. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med om att förändra fönstersverige.