Industripersonal Ludvika

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi personal till våra industrikunder i Ludvikatrakten. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet som t. ex. montör, maskinoperatör, lagerarbetare, CNC-operatör, truck/traversförare. Uppdragets längd kan variera och det kan förekomma skiftgång.

Din profil

Som person är du plikttrogen, noggrann, lättlärd och flexibel. Har du erfarenhet från process- och tillverkningsindustrin ses detta som meriterande. Vi hoppas att du som söker är glad, social och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2016-10-31. Vid frågor kontakta Linn Skoglund på 073-3512719 linn.skoglund@clwork.se eller Janne Henriksson på 0733-512723 jan.henriksson@clwork.se
Jobbfakta
Ort
Ludvika
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Industri & Produktion
Kontakt

Ring Linn Skoglund, 0733-512719

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän till interim management, skolpersonal, matchning och rekrytering. Clockwork har idag ca 250 anställda och finns på orterna Piteå, Umeå, Hudiksvall, Ljusdal, Gävle, Tierp, Falun, Mora, Avesta, Ludvika och Västerås. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se