Industrielektriker

Om jobbet

Serviceavdelningen har det övergripande ansvaret för underhålls och reparationsarbeten vid Bergkvist-Insjön AB.
Vi söker nu flera Industrielektriker.

Din roll

Som Industrielektriker kommer du i huvudsak att arbeta med felsökning, reparation och förebyggandeunderhåll av industrins maskinanläggningar med tillhörande PLC styrningar. Du kommer att jobba med system inom hydraulik, pneumatik, PLC samt frekvensstyrning. Även nymontage och visst mekaniskt underhåll ingår i arbetet.

Vi erbjuder ett varierande, fritt och ansvarsfullt arbete där förebyggande underhåll prioriteras och alla oplanerade driftstopp måste undvikas och felsökningstider minimeras.

Din profil

Du har el teknisk gymnasial utbildning, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Ytterligare vidareutbildning och praktisk erfarenhet från arbete med frekvensomriktare, styrning av hydraulik och PLC - programmering/automation är meriterande. Körkort *B***** är ett krav.

Du förväntas att med hela din kompetens, engagemang och lojalitet bidra till att verksamhetsmålen uppnås. Som person är du nyfiken och villig att aktivt utveckla dig själv och din kompetens. Du sprider god stämning omkring dig och bidrar till trivsel på arbetsplatsen. Du kommer att jobba i ett team på vår service avdelning där du förväntas ta egna initiativ och ansvar för arbetsuppgifternas utförande och resultat. Det är ett krav att du kan arbeta både självständigt och i grupp när arbetsuppgifterna så kräver. Vidare är du flexibel och beredd på att ta dig an arbetsuppgifter som ligger utanför ditt ansvarsområde. Eftersom arbetet förutsätter egen planering och samarbete med såväl kollegor som driftspersonal, väger personliga egenskaper tungt för anställning.

Tjänsten innebär skiftgång där beredskap kan förekomma. Tillträde sker efter överenskommelse

Tillsvidareanställning efter sedvanlig provanställning.

Bifoga CV och personligt brev till din ansökan, där du berättar om dig själv och varför du är intresserad av den här tjänsten

Vill Du veta mer om denna tjänst, kontakta: El chef Bo Bergkvist tel. 0247-443 86
eller tekniks chef Jörgen Prawitz 0247-44305

Facklig representant GS Clas-Göran Stoltz tel: 0247-44357

Du är välkommen med din ansökan senast 31 december 2016 till:

Bergkvist-Insjön AB, Att. Eva Bengtsén,
Box 401, 793 13 Insjön eller

till e-post: eva.bengtsen@bergkvist-insjon.se

För ytterligare upplysningar om företaget se: www.bergkvist-insjon.se
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Bergkvist-Insjön AB är ett av Sveriges största familjeägda sågverksföretag. Huvuddelen av verksamheten finns vid sågverket i Insjön, med ett 130-tal anställda. Bergkvist-Insjön AB har världen som marknad. Vi exporterar omkring 85% av vår produktion, där Japan är vår största marknad.

2006 investerade Bergkvist-Insjön AB i en ny såglinje. En såglinje som är Europas mest moderna. Såglinjen är något av ett tekniskt underverk, där vi använder oss av senast tillgängliga teknik inom en rad områden. Därmed har företaget under den senaste tiden gått från att vara ett traditionellt sågverk till att vara en modern processindustri med stora krav på kompetens hos samtliga medarbetare