Industriarbetare till Mora

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi industriarbetare till en av våra kunder i Mora. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har arbetslivserfarenhet inom t. ex. industriarbete så som robot/automation/CNC eller andra erfarenheter inom industrin. Skriv i din ansökan vilka erfarenheter du har samt om du innehar truckbehörigheter, specificera vilka.

Du kommer arbeta med bladtillverkning och sliperi så har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter skriv gärna med det i din ansökan.

Din profil

Vi ser att du som söker är glad, social och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är plikttrogen, ansvarsfull och lättlärd. Som person är du praktiskt lagd och noggrann i ditt arbete. Du är socialt kompetent och vill ge det "lilla extra" i ditt arbete. Då uppdragens längd kan variera så vi ser gärna att du är flexibel.

Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Marit Sandgren tel 073-351 27 29.
Jobbfakta
Ort
Mora
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Kontakt

Ring Marit Sandgren, 0733-512729

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se