HR-administratör på deltid till Stora Enso

Om jobbet

Vill du arbeta i en administrativ roll med varierande arbetsuppgifter och brinner för att ge högklassig service? Är du student och har erfarenhet av personaladministration? Vill du få in foten på ett globalt företag där utvecklings möjligheterna är väldigt stora? Då kan det vara dig vi söker till vår kund i Falun! Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Stora Ensos räkning två HR-administratör till deras HR avdelning i Falun. Idag finns det ca 11 personer på avdelningen som arbetar med personal och lönefrågor. Avdelningen fungerar som en serviceorganisation och deras främsta uppgift är att stödja företagets chefer gällande personalfrågor och personaladministrativa processer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stora Enso.

Arbetsuppgifter

Som HR-administratör kommer den främsta arbetsuppgiften vara att stötta företagets chefer och medarbetare gällande personaladministration och ansvara för de löpande HR-administrativa uppgifterna. Du kommer tillsammans med ditt team att besvara frågor som kommer in via mail eller kundens affärssystem.
Du kommer till exempel att:
 • Löpande uppdatering av persondata
 • Skriva anställningsavtal
 • Administrera nya löner
 • Uppdatera schemaändringar
 • Övrig personaladministration
Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom HR och få mer erfarenhet inom området samtidigt som du arbetar i en stöttande och kundorienterad roll.

Vi söker dig som

Trivs i en administrativ roll som bryts av med kontakt med internt anställda. Rollen passar dig som har en god datorvana med en vilja att lära dig nya saker samt att du har kännedom om arbetsrätt.
 • Är student och läser personal och arbetsliv på universitet/högskola
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen sker på båda språken
 • Har minst 1,5 år kvar av dina studier
 • Har ett flexibelt schema i skolan och kan avsätta 2 dagar/vecka för jobb
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med HR- och/eller löneadministration
 • Har arbetat i systemen SAP, Medvind, HR Plus
Som person är du serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga då arbetet innebär mycket kontakt med interna kunder. Du är van vid att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och avslutar det du påbörjat med noggrannhet. Vidare kan du driva på ditt eget arbete och på sikt vara självgående i dina arbetsuppgifter. Vi ser även att du är en social person som har lätt för att samarbeta med andra, samtidigt att du är duktig att arbeta självständigt.
 • Start: november
 • Omfattning: deltid
 • Tid dagtid, halvdag eller heldag
 • Placering: Falun
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Falun
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Publicerad

54 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Stora Enso är den globala nytänkaren inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Företaget tänker alltid i nya banor och skapar nytt för att kunna erbjuda våra kunder innovativa lösningar baserade på förnybara material. Stora Enso arbetar för att förbättra samhället kring våra anläggningar, utveckla nya system för att minska användningen av begränsade resurser och ha goda relationer med intressenter som skogsägare, våra egna medarbetare, ideella organisationer, myndigheter och människorna som bor nära våra anläggningar.