Högskolestudenter för extrajobb inom reception/kundtjänst

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker högskolestudenter med tidigare arbetslivserfarenhet inom reception/kundtjänst som vill arbeta extra vid behov hos våra kunder i Rättvik-/Leksandtrakten som receptionist. Behovet hos kunden kan variera och innebära exempelvis att hoppa in extra vid sjukdom och ledighet, men kan även innebära längre inhopp, t.ex. som sommarvikarie.

Som receptionist tar du bland annat emot besökare, besvarar mail och telefon samt sköter posthantering.
Arbetstider: vardagar kl. 8:00-17:00 (arbetstiderna kan dock variera vid frånvaro hos ordinarie personal)
Upplärning sker i slutet av oktober/början av november

Din profil

Vi söker dig som studerar minst 50 % på högskola eller har en annan huvudsaklig sysselsättning (t.ex. arbetar deltid, är egen företagare, pensionär eller liknande). Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom reception/kundtjänst eller liknande arbeten. Du behärskar svenska och engelska utan anmärkning i tal och skrift. Meriterande är om du även behärskar franska och/eller tyska.

Som person är du trevlig, gladlynt och socialt kompetent. Du är noggrann, flexibel och kan ta åt dig arbete med kort varsel. Du är enkel att ha att göra med och ger alltid det "lilla extra" i ditt arbete.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. För att passa in i vår profil samt hos våra kunder är det ett krav att du är en lagspelare som samtidigt är initiativrik och självständig. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande - vänta därför inte med din ansökan! Sista ansökningsdag är 23/10.
För frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Linn Skoglund på linn.skoglund@clwork.se. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se.
Jobbfakta
Ort
Leksand
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se