Försäljningsansvarig säljare - Borlänge

NXTjobb · Försäljning · 26 nov

Om jobbetSedan 2013 har Dala Golvsystem AB utvecklat, tillverkat och marknadsfört måttanpassade golv med färdigt fall för våtutrymmen. Kvalité, service & samarbetsvilja, från en första förfrågan till installation, utgör kärnan i vår affärsfilosofi. Vårt mål är att ge varje kund, liten som stor, bästa möjliga produkter och service i rätt tid. Med vår breda förankring i branschen och ett nära samarbete med våra kunder, erbjuder vi hög kvalitet och leveranssäkerhet.

Dala Golvsystem expanderar nu och som ett led i denna expansion söker vi en spelande tränare som ska ta försäljningen till en ny nivå. Din uppgift blir att med sunt förnuft bygga en fungerande säljorganisation, genom eget försäljningsarbete och via framtida säljare, utveckla befintliga kunder och bygga relationer med nya både i Sverige och på exportmarknaden.
Du behöver ha erfarenhet av arbete inom uppsökande försäljning och vi ser gärna att du kommer från byggbranschen. Du ska ha vana av att upprätta budget- och handlingsplaner. För att passa in i organisationen är det även viktigt att du som person är jordnära och prestigelös.

Vi erbjuder
Tjänsten som Försäljningsansvarig på Dala Golvsystem AB är en möjlighet att arbeta på ett trevligt och kvalitetsorienterat företag inom byggsektorn.Bolaget har under senaste åren expanderat i Norden och nu startar vår resa mot övriga Europa.
Du hamnar i ett väletablerat gäng hos ett marknadsledande, stabilt företag där service är ett ledord. Du kommer kunna påverka och göra skillnad på vår resa mot framtiden i hela Europa. Du behärskar engelska både i tal och skrift, kanske kan du även flera språk som gynnar din framtida karriär som försäljningsansvarig på Dala Golvsystem AB.

Kvalifikationer
Bakgrund och vana inom byggbranschen där du även har stort nätverk.
Gärna erfarenhet i ledande position där du haft ett ekonomiskt ansvar.
Minst 10 års erfarenhet av försäljning inom bygg eller relaterat område.

Egenskaper
  • Coachande
  • Prestigelös
  • Tillgänglig
  • Serviceinriktad
  • Sälj- & marknadsorienterad
  • Passion för affärer
Om du känner igen dig, hör gärna av dig till vår talangscout Jan Hedman som ansvarar för rekryteringen och som gärna vill ha en dialog med dig. Ansökan gör du på talang.nxtjobb.se och har du några frågor så når du honom på 076-014 81 00.
Då vi behöver tillsätta tjänsten så snart som möjligt kommer intervjuer ske löpande.

NXTjobb jobbar med det som vårt namn säger. Ditt nästa jobb. Vårt uppdrag är att göra skillnad. Med hjälp av ett ovanligt stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta så lyckas vi med de vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.
www.nxtjobb.se
Jobbfakta
Ort
Borlänge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Försäljningschef
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 nov

Om företaget

NXTjobb jobbar med det som vårt namn säger. Ditt nästa jobb. Vårt uppdrag är att göra skillnad. Med hjälp av ett ovanligt stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta så lyckas vi med de vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.