Få en kickstart på din säljkarriär!

Om jobbet

Sector Alarm söker säljare till team i Borlänge

Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster. Just nu är Borlänge ett av de områden där efterfrågan på våra tjänster är störst. Därför behöver vi nu utöka vårt team med ytterligare en person.

Är du driven och gillar att jobba mot mål?

Brinner du för försäljning? Om du saknar erfarenhet, har du de rätta personliga egenskaperna?

Vill du ha ett jobb med stora utvecklingsmöjligheter?

Ansök då om att bli en del av vårt framgångsrika team!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer jobba med face-to-face försäljning. Du jobbar aktivt med att boka och genomföra kundbesök samt presentera våra tjänster och produkter till en marknad med stor efterfrågan. Du kommer att arbeta tillsammans med målmedvetna och positiva kollegor som strävar mot gemensamma mål. Det är ett arbete där din inställning och arbetsmoral gör skillnad, samtidigt som du är med och bidrar till att familjer får ett säkrare och tryggare hem.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till eftermiddag - kvällstid.

Personliga egenskaper

Sector Alarm lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Om vi ser att du har engagemanget och viljan så har du de viktigaste förutsättningarna för att lyckas som säljare på Sector Alarm. Du förväntas vara pålitlig och lyhörd mot såväl kollegor som kunder. För att trivas i rollen tror vi att du är förbättringsvillig och målinriktad. Du trivs även med att arbeta under frihet med stort eget ansvar.

Kvalifikationer
  • Du är driven och målmedveten
  • Det är meriterande, men inte ett krav, om du har erfarenhet av försäljning
  • Du behärskar det svenska språket flytande
  • Körkort B
  • Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister
Vad kan Sector Alarm erbjuda dig?

Som anställd på Sector Alarm finns det stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att få gå vår gedigna 5-stegs utbildning i försäljning, Sector Way
Academy. Du kommer tillsammans med din chef arbeta för att du ska utvecklas i din roll. Du kommer dessutom bli en del av ett positivt och engagerat team med hög arbetsglädje.

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet och har idag
430 000 kunder. Sedan starten 1989 har Sector Alarm utvecklats till att idag vara den näst största aktören på den svenska marknaden för hemlarm. I Sverige finns vi med 33 kontor från Luleå i Norr till Malmö i söder. Sector Alarm finns även i Norge, Spanien, Finland och Irland och har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Annonsen kan stängas ner tidigare än utsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Larsson; ida.larsson@sectoralarm.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Borlänge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Ida Larsson, 031-809530

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem.

Vi har idag 385.000 privatkunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden för hemlarm och trygghet i bostäder. Sedan etableringen 1989 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Norden. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige och Irland.

Vårt långsiktiga mål är att bli det ledande företaget för hemlarm i Europa!