Extrajobb för dig som studerar på distans

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Clockwork i Avesta söker för kunds räkning studenter som vill jobba extra på lager. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter går ut på att plocka och paketera varor. Du kommer att arbeta dagtid men i säsong kan det förekomma 2-skift i den mån du kan beroendes på dina studier. Varorna företaget arbetar med är inom outdoor equipment och riktar sig mot just friluftslivsmänniskan.

Din profil

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från lager. Har du även truckkort räknas det som meriterande. Kunden prioriterar kvalitet i arbetet, så därför söker vi dig som är kvalitetsmedveten. Du är också en social, driven och engagerad medarbetare. Du är en lyhörd lagspelare som gillar att samarbeta. Arbetet innebär rätt stort fysisk påfrestning så vi ser att du är i god form.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande.

För frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Angelica Carlsson på 0733-512704. Vi ser fram emot att höra av dig! Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se.

Sista ansökningsdag 2016-10-31.
Jobbfakta
Ort
Avesta
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Angelica Carlsson, 0733512704

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se