Elektriker till Midroc i Mora

Om jobbet

Midroc i Mora fortsätter att växa och söker flera engagerade medarbetare, är du en av dom?

Då Midroc expanderar kraftigt i form av spännande projekt har vi behov av fler engagerade medarbetare för att möta framtiden! Nya utmaningar väntar dig i Mora.
Vi söker dig med bred och många års erfarenhet som elektriker samt även dig som är i starten av din karriär. I arbetet kommer du att jobba med service, installation, driftsättning, felsökning mm. Om du är en person som känner starkt för att arbeta självständigt med elektriska installationer hos våra kunder, då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Hos oss har du en stabil tillvaro med möjlighet att utvecklas och växa inom Midroc Electro, vi är beredda att satsa på dig.

Vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel, kreativ och villig att lära dig olika arbetsuppgifter. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du är utåtriktad och har förmåga att samarbeta och skapa kontakter med kunder. Att du har el utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett krav.

Förtroendefullt samarbete är en viktig framgångsfaktor och vi värderar samarbete högt inom Midroc Electro. Detta medför att resor utanför kommungränsen kan förekomma i olika intervaller.

Vid frågor om tjänsterna, kontakta:

Anders Garfvé Avdelningschef , 010-470 7708
Jobbfakta
Ort
Mora
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande elteknikföretag med entreprenad- och serviceverksamhet inom elinstallation, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, security samt mekaniskt underhåll.

Vi är fabrikatsobundna och erbjuder kostnadseffektiva, trygga och enkla helhetslösningar i stora som små projekt.

Ett projekt, en projektledare, en affär!

Att vi nått så långt är tack vare vår duktiga personal och en målmedveten ledning.
Idag skryter vi om att vi har branschens bästa yrkesfolk. Det är ingen överdrift. En Midrocare ska lämna så positiva spår efter sig, att du vill ringa igen.

VI FINNS NÄRA DIG

Vi är organiserade i sju divisioner och finns vi på 44 orter i Sverige för att finnas nära våra kunder i miljöer som vi känner väl. Låt dig inte luras av ett fåtal ansikten på vissa platser. Bakom fasaden finns 1 400 engagerade personer, redo med specialkompetens och resurser.

Vi hoppas på goda möten enligt våra ledord: Öppet, Nära, Enkelt och Midroc Electro - det självklara valet!

MIDROC ELECTRO - EN DEL AV MIDROC EUROPE

Midroc Electro ingår i Midroc Europe med ca 2 800 medarbetare och en omsättning på 4 miljarder. Gruppen utvecklar bolag med inriktning på tjänster inom fastighets-, bygg-, industri- och miljösektorn.


Hitta hit

Visa var