Elektriker/Serviceelektriker sökes till Midroc Borlänge och Falun

Om jobbet

Midroc Electro Borlänge och Falun fortsätter att växa och söker flera
engagerade Elektriker och Serviceelektriker.

Då Midroc Electro expanderar kraftigt i form av spännande projekt har vi behov av fler engagerade medarbetare för att möta framtiden! Nya utmaningar väntar inom service, entreprenad och industri.

I arbetet kommer du att jobba med service, installation, driftsättning, felsökning, industrimontage mm. Om du är en person som trivs med att arbeta självständigt och resultatinriktat med elektriska installationer hos våra kunder, då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Hos oss har du en stabil tillvaro med möjlighet att utvecklas och växa inom Midroc Electro, vi är beredda att satsa på dig.

Som person är du en driven, ansvarstagande flexibel problemlösare med viljan att lära sig olika arbetsuppgifter. Eftersom att arbetet medför kundkontakter både internt och externt så krävs det att du är utåtriktad samt har en god förmåga att samarbeta och knyta kontakter.
Att du har el utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett krav.

Förtroendefullt samarbete är en viktig framgångsfaktor och vi värderar samarbete högt inom Midroc Electro. Detta medför att resor utanför kommungränsen kan förekomma i olika intervaller.

Vid frågor om tjänsterna, kontakta:

Simon Strömqvist Servicechef 010-4707522
Jobbfakta
Ort
Borlänge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande elteknikföretag med entreprenad- och serviceverksamhet inom elinstallation, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, security samt mekaniskt underhåll.

Vi är fabrikatsobundna och erbjuder kostnadseffektiva, trygga och enkla helhetslösningar i stora som små projekt.

Ett projekt, en projektledare, en affär!

Att vi nått så långt är tack vare vår duktiga personal och en målmedveten ledning.
Idag skryter vi om att vi har branschens bästa yrkesfolk. Det är ingen överdrift. En Midrocare ska lämna så positiva spår efter sig, att du vill ringa igen.

VI FINNS NÄRA DIG

Vi är organiserade i sju divisioner och finns vi på 44 orter i Sverige för att finnas nära våra kunder i miljöer som vi känner väl. Låt dig inte luras av ett fåtal ansikten på vissa platser. Bakom fasaden finns 1 400 engagerade personer, redo med specialkompetens och resurser.

Vi hoppas på goda möten enligt våra ledord: Öppet, Nära, Enkelt och Midroc Electro - det självklara valet!

MIDROC ELECTRO - EN DEL AV MIDROC EUROPE

Midroc Electro ingår i Midroc Europe med ca 2 800 medarbetare och en omsättning på 4 miljarder. Gruppen utvecklar bolag med inriktning på tjänster inom fastighets-, bygg-, industri- och miljösektorn.