Elektriker

Bravida · Bygg & Hantverk · 29 okt

Om jobbet

Börsnoterade Bravida utökar - Vi behöver utöka vår personalstyrka med fler engagerade och motiverade medarbetare. Är du redo för nästa steg i din karriär? Ansök till tjänsten på Bravida i Långshyttan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som elektriker innebär att självständigt eller i lag planera, samordna och utföra uppdrag åt våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av nyinstallation samt drift- och serviceunderhåll ute hos våra kunder. De innefattar både större och mindre projekt, från bostäder och kontor till skolor och industrier. Du har kontakter med beställare, projektledare, kontrollanter samt leverantörer. Arbetsuppgifterna innebär självständigt arbete, planering ihop med arbetslaget samt frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig
Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi på Bravida erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig.

Tjänsten som elektriker är ett roligt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med duktiga medarbetare och samtidigt ha kul på jobbet. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner såsom hälsoundersökning vart 3:e år, friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, tillgång till fjällstuga, rabatter på träningskort etc.

Vem är du?
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att ha arbetat som självständig elektriker. Det är ett krav att du är behörig elektriker med slutförd lärlingstid och certifikat eller motsvarande långvarig erfarenhet. Körkort är ett krav, resor i södra dalarna förekommer i arbetet.

Som person är du en lagspelare som utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Likväl som du kommer att tillhöra ett arbetslag, så kommer du även att få arbeta en hel del självständigt. Det är viktigt att du trivs med detta samt att du trivs med att ha ett stort eget ansvar. Du är en driven person med framåtanda som har ett gediget tekniskt intresse. Att arbeta på ett kundorienterat sätt är något du trivs med och du är angelägen om att göra kunden nöjd.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Conny Gossas, conny.gossas@elinstallatorer.se. Varmt välkommen med din ansökan senast den 29:e oktober. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här.

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka häreller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Jobbfakta
Ort
Hedemora
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om företaget


Hitta hit

Visa var