Driven ordermottagare sökes för vikariat på minst 6 månader i Ludvika!

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du arbeta som ordermottagare på ett stort och attraktivt företag? Se då hit!
Vi på Student Consulting söker för kunds räkning en ordermottagare med placering i Ludvika.
Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår uppdragsgivare som är ett stort och välkänt industriföretag.

I dina arbetsuppgifter som ordermottagare kommer du att ansvara för hela orderprocessen, från mottagen order fram till fakturabetalningen. Du kommer att ha en koordinerande roll internt med en tät kontakt med försäljning, orderkonstruktion, produktion, inköp, ekonomi, teknik och eftermarknaden samtidigt som du är den naturliga kontakten gentemot kund.
Denna tjänst innebär många internationella kontakter och goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetstider är kontorstider, måndag till fredag. Tjänsten förväntas tillsättas i januari. Vi tillämpar ett vikariat på minst 6 månader till att börja med då vår konsult på uppdraget idag går på mammaledighet.

Kunskaper för uppdraget

För att söka denna tjänst ser vi att du har en universitet/högskoleutbildning eller motsvarande inom teknik eller ekonomi. Viktigast för oss är att du besitter de rätta personliga egenskaperna. Du bör vara en handlingskraftig person som är driven och gärna kommer med nya idéer. Du har en god kommunikationsförmåga och har lätt för att samarbeta med andra. Då tjänsten innefattar internationella kontakter är det ett krav att du behärskar engelska i tal och skrift. Övriga språk är meriterande. Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Tveka inte, ansök redan idag! Urval och intervjuer kommer att påbörjas omgående och tillsättning av tjänsten sker så snart vi hittat rätt person.
Jobbfakta
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!