CNC-operatörer Ludvika

Om jobbet

Om företaget

Du kommer att vara anställd hos oss på Clockwork och uthyrd till kund i Ludvikatrakten.
Du kommer att arbeta på företag som är framgångsrika och expanderar därav arbetstoppar som kan leda till längre behov men uppdraget kommer att starta på 2-3 månader.

Dina arbetsuppgifter

Vi ser att du som söker ska ha CNC-operatörsutbildning, arbetslivserfarenhet är ett önskemål men inte ett krav. Arbetet kan innebära både manuell och automatiserad svarvning/fräsning.
Specificera arbetsuppgifter/projekt du arbetat med och vilken typ av svarvning du har erfarenhet av i din ansökan.
Kunderna ligger i Ludvika, Smedjebacken och Grängesberg så vi ser att du bor i närheten av dessa städer eller har körkort B + tillgång till bil för eventuell pendling.

Din profil

Som person ser vi att du är kvalitetsmedveten, noggrann och arbetsvillig.
Positiv och engagerad är två egenskaper som vi värderar högt.

Visstidsanställning
Dagtid/skiftgång
Lön enligt kollektivavtal
Sista ansökningsdag 31 oktober

För mer information kontakta Linn Skoglund, linn.skoglund@clwork.se
Jobbfakta
Ort
Ludvika
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän till interim management, skolpersonal, matchning och rekrytering. Clockwork har idag ca 250 anställda och finns på orterna Piteå, Umeå, Hudiksvall, Ljusdal, Gävle, Tierp, Falun, Mora, Avesta, Ludvika och Västerås. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se