Chef för verksamheten Omsorg Orsa Kommun

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder en utmanande och spännande tjänst där du som chef för verksamheten omsorg får uppdraget att leda och utveckla arbetet med de sociala omsorgsfrågorna i hela kommunen. Vår omsorgsverksamhet innefattar äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, boende för ensamkommande barn och särskilda omsorgen där du har verksamhets- budget och personalansvar. Vidare ansvarar du för att följa med i utvecklingen inom social omsorg och tillse att en långsiktig strategi finns för verksamheten som kopplar mot kommunens strategi.

Som chef för omsorg är du verksamhetens ledande tjänsteman och den som är ansvarig och föredragande i verksamhetens utskott. Du ingår i kommunens ledningsgrupp och rapporterar till kommunchef. Ditt uppdrag leder du tillsammans med sju enhetschefer och totalt ingår 237 medarbetare i din organisation. Din budget omfattar ca 142 miljoner kronor och du ansvarar för att dessa används så effektivt som möjligt.

Din profil

Vi söker dig som har en socionomexamen eller annan likvärdig relevant akademisk examen. Du har flerårig erfarenhet från av att framgångsrikt utveckla organisationer och personal på ett professionellt och ansvarstagande sätt. Det är även en fördel om du har erfarenhet av offentlig verksamhet och en politiskt styrd organisation och är insatt i socialtjänstlagen. Du är trygg i dig själv, noggrann och analytisk. Självklart jobbar du utifrån kommunens värdegrund och har ett genuint intresse för att våra medborgare står i fokus. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Välkommen till en spännande och viktig tjänst där du får möjlighet att verka i en mindre kommun.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marit Sandgren, tel 0733-512 729.
Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 23e oktober 2016. För ytterligare information om Orsa kommun besök gärna www.orsa.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Marit Sandgren, 0733-512729

Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om företaget

Orsa är en liten kommun. Vi har korta avstånd mellan människor och vill få saker gjorda utan att krångla till det. Orsa -helt enkelt! Då vår nuvarande socialchef slutar söker vi nu en Chef för verksamheten Omsorg.