Caverion i Borlänge söker Projektledare inom El

Caverion · Försäljning · 30 dec

Om jobbet

Vi söker nu en säljinriktad och driven projektledare till vårt kontor i Borlänge. Enheten består idag av 9 medarbetare och nu behöver vi förstärka med ytterligare en projektledare.
Som projektledare på Caverion sköter du den dagliga kontakten med kunder och medarbetare. Du gör även kalkyler som ligger till grund för offerter och reglerar kommande projekt. Rollen ger stor ansvarsfrihet men ställer också höga krav på ekonomiska resultat och nöjda kunder för långsiktiga relationer.

Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har stora möjligheter att utvecklas inom ditt område och växa inom företaget.

I rollen ingår även att:
  • Kommunicera, engagera och motivera personal och kund
  • Planera och organisera projekt
  • Driva anläggningsprojekt med varierade komplexitet och storlek där flera olika teknikområden samverkar. Ibland med samordningsansvar
  • Driva projekt från specifikation till införande och drifttagning
  • Kommunicera med tekniska specialister samt kommersiella kontakter med entreprenörer och leverantörer
  • Utföra ekonomisk uppföljning
  • Vidareutveckla kundrelationer och främja merförsäljning
Vem är du?
Vi söker dig som har någon form av utbildning inom el, gärna högskoleutbildning dock minst gymnasienivå. Du bör ha erfarenhet från fältarbete samt några år som projektledare. Meriterande är utbildning inom entreprenadjuridik samt erfarenhet från teknisk försäljning och/eller inköp. Allmän behörighet är inget krav men meriterande. Vidare har du erfarenhet av att sammanställa kalkyler och offerter samt förhandla kontrakt. Som person är du drivande, målinriktad, affärsmässig samt kommunikativ. Du har en bra förmåga att bygga relationer samt att leda människor.

Rollen kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt B-körkort.

Vad kan Caverion erbjuda dig?
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2014 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. Caverions verksamhet i Sverige har cirka 4000 medarbetare och finns etablerade på drygt 100 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Caverion med Experis. För mer information är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Pär Gårdbro på telefon 023-70 55 45. Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte till sista ansökningsdag.

Om företaget

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. För oss är det viktigt att alltid ligga i framkant och att vara med och driva utvecklingen i branschen. Hos oss får du möjlighet att uppdatera din tekniska kompetens eller dina ledaregenskaper. Vi är ett företag i utveckling och vi tror på samarbete, innovation, ansvar och professionalitet. Allt vi gör präglas av hög teknisk kompetens, professionell ledning och ett ständigt närvarande livscykelperspektiv.