Campingpersonal

Om jobbet

Receptionspersonal/lokalvård

Denna tjänst innebär ett roligt men ansvarsfullt receptionsarbete där du jobbar med bokningar, in och utcheckning av våra stug- och campinggäster, turist- och informationsservice till våra besökare.

I tjänsten ingår försäljning av glass, korv, godis och livsmedel samt i vissa fall tillredning av smörgåsar/bröd, kassahantering samt dagsavslut vid stängning. Städning och checkning av servicehusens toaletter och duschar, diskhus samt stugor ingår även i arbetet.

Schemat är rullande med varierade arbetstider 7 - 22 vardagar, kvällar och helger. Du skall tala svenska i tal och skrift och ha bra språkkunskap i engelska samt vara 18 år fyllda. Behärskar du tyska och har B-körkort så är detta ett plus.

Vi vill att du som person skall vara positiv, serviceinriktad och ha en hög social kompetens och alltid ge ett positivt bemötande till alla våra gäster. Personligheten väger mer än erfarenheten.

Ansökan skickas till info@swedenresorts.se

Skriv i ämnesraden vilken anläggning
(camping) som du söker till.

Falun, Borlänge, Vansbro, Nora, Norrtälje eller Väddö


De flesta tjänsterna startar mellan 9 - 11 juni till ca 20 augusti då vi har högsäsong. Det finns även möjlighet att vi behöver personal både före och efter dessa datum. I ansökan måste du skriva när du kan börja och hur länge du kan jobba samt om du ska ha semester under sommaren. Kan du tänka dig arbeta helger i maj och september så skriv detta i ansökan.

Vi kommer bekräfta din ansökan via mail och kontakta dig via telefon eller mail om det blir aktuellt med en intervju. Rekryteringen sker löpande fram till säsongsstart 2017. Bifoga cv, personligt brev och foto.
Jobbfakta
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 mars

Om företaget

Sweden Resorts är en växande campingkedja som driver 7 fina campinganläggningar i Mellansverige, se hemsida swedenresorts.se. Sweden

Resorts har på våra anläggningar 97 stugor med 410 bäddar samt över 600 campingplatser.

Vi söker nu 50 till 60 trevliga, sociala och glada medarbetare till sommaren

2017 till följande orter: Falun, Borlänge, Vansbro, Nora, Norrtälje och på

Väddö i Stockholms skärgård.