Bilmekaniker med helhetsansvar till Idre

Om jobbet

Vi söker nu efter en erfaren bilmekaniker till vår MECA-verkstad på Gulf Bensinstation i Idre.

Vi bedriver idag en serviceverkstad inom MECA konceptet. Verkstaden startades för ca: 7år sedan, och vi har en etablerad kundkrets, samt hög grad av hastigt uppkomna jobb pga all fjällturism till vår destination. Jobben kan vara allt från vanlig service, till reparationer och mer komplexa jobb. Vi har även däckverkstad med många kunder.

Du kommer att vara den enda mekanikern i verkstaden, men du har arbetskamrater i butiken tillhörande bensinstationen. Vi är få anställda på företaget så det är viktigt att du fungerar i gruppen.

Eftersom du är den enda mekanikern ställer vi krav på att du är en självgående person som kan ta ansvar och jobba mot uppsatta mål. Du kommer i jobbet även att ansvara för att boka in kunderna samt skapa fakturaunderlag.

Du ska ha jobbat några år i branschen och har ett brett kunnande kring bilreparationer/felsökning och att du även kan hantera däck. Det är du som sätter begränsningen på vad vår verkstad klarar av. Vi ser gärna att du vill utveckla verkstaden och vårt innehåll framåt.

Vi jobbar i dataprogrammen MBS, Autocom och Autodata, så erfarenhet av dessa är meriterande men inget krav. Dock så måste du ha god datorvana för att kunna lära dig dessa.

Idre är en åretruntdestination som växer mer och mer för varje år, främst genom ortens stora motor Idrefjäll. Nära till natur, golf, skidåkning och utomhusaktivitet i alla dess slag.

Funderar du på att flytta hit med familjen för detta jobb, så hjälper vi gärna till med att hitta en helhetslösning för er.
  • Körkort - B
  • Arbetslivserfarenhet
  • Språkkunskaper - Svenska och Engelska.
  • Lön enligt kollektivavtal eller annan överenskommelse
  • Provanställning tillämpas
Vi kommer löpande att se över inkomna ansökningar, då vi vill tillsätta tjänsten snarast.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Emil Henning,VD, 070-2559496

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget