Arbetsledare Väg och anläggning - Falun/Borlänge

Om jobbet

Arbetsledare Väg och anläggning - Falun/Borlänge

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun.
Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Bergslagen, Sörmland, och Uppsala/Gävleborg. Regionen beräknas omsätta ca 900 miljoner kr 2017 och ha ca 255 medarbetare (125 YA/135 Tjm).

Vi söker en erfaren arbetsledare till vår verksamhet i Dalarna, Falun eller Borlänge.

Du är trygg i ditt arbete och söker nya utmaningar

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom området. Du är dig trygg i din yrkesroll. Du söker nya utmaningar och vill vidareutvecklas inom ditt yrke.
Arbetet består av att leda vår produktion mot uppsatta mål med fokus på bl a arbetsmiljö, kvalitet och lönsamhet. Vi arbetar med alla förekommande mark- och anläggningsarbeten så som schakter, rörläggning, vägbyggnation och finplanering. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

Du gillar ordning och reda och får saker ur händerna

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv till din läggning, ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att får saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

Dagliga resor till och från arbetet förekommer.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök idag

eller senast 2016-12-18 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan.
Har du frågor? Kontakta Peter Thorsén, Distriktschef: 010-448 65 82, Ulf Bjuhr, Projektchef: 010-448 91 01 eller Torbjörn Karlsson HR-partner: 010-448 14 97

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.