Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Skadetekniker

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil Skadecenter består av duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Vi är ett väldigt sammansvetsat, drivet, motiverande och engagerade gäng som gör att det alltid är roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder på lång sikt är bra för oss.

Arbetsuppgifter
Som Skadetekniker får du möjlighet att arbeta med diverse plåtskador och reparation av kaross, riktbänk-arbeten och diverse glasarbeten. Du levererar ett fackmässigt utfört arbete och säkerställer att kunders önskemål blir åtgärdade.

Vi är auktoriserad för Mercedes, Kia, Ford, Nissan, MG, BYD, Hongqi. Vi reparerar även dom flesta andra bilmärkena på marknaden.


Nyckelkompetenser/förmågor:

  • Fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri
  • Erfarenhet som bilplåtslagare på en skadeverkstad
  • Teknisk kunnig och kunskap kring skadekalkylering
  • B-körkort
  • Du är noggrann, ansvarstagande och sinne för form
  • Du trivs med att arbeta självständigt men har också lätt för att samarbeta
Även du som inte har så mycket erfarenhet men är driven och vill lära dig mer om yrket är intressant för oss. Det viktigaste är din inställning och nyfikenhet. Är du en serviceinriktad, social och positiv person kommer du passa in mycket bra hos oss!

Varför jobba med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se
Hedin Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 maj 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Hela koncernen sysselsätter fler än 13000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.