Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Restaurang Färgaregatan rekryterar kökschef!

Är du den vi söker? Nu utökar vi vårt fina team med en kökschef. Du kommer arbeta som kock i verksamheten, planera matsedlar, inköp, utföra och leda egenkontrollprogram. Du leder arbetet i köket, och är underställd Restaurangchef.

Vi söker dig med stor passion och kunskap kring mat och köksekonomi. Som kock strävar du efter att gästens upplevelse blir betydelsefull och minnesvärd. Du gillar att dela med dig av kunskap för att stärka ditt team då ni tillsammans håller hög kvalitet och servicenivå, även under välbesökta perioder och oförutsägbara händelser. Du arbetar i team tillsammans med ett engagerat gäng kökspersonal, servitörer & bartenders som levererar utmärkt service och bra stämning. Du är med i arbetet stt utforma menyer. Vi serverar dagtid modern husmanskost och kvällstid både funfood och fabfood.. Detta hoppas vi att du vill vara med och definiera.

För att passa in på hos oss på Färgaregatan behöver du ha passion för god mat och bra service som vi övriga i gänget sätter så stort värde i, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

Du är hjälpsam, snäll och lösnings orienterad. Du trivs med ett högt tempo, bidrar med positiv energi, kunskaper och coachar, handleder och berömmer dina juniora kollegor som vill utvecklas tillsammans med dig. Du är stolt över att hålla hög kvalitet i allt du gör, och vill utveckla både dig själv, dina medarbetare och nå högsta kundnöjdhet. Men viktigaste är att du är prestigelös och håller fram laget före jaget- vår succe bygger på teamets arbete, och samarbete mellan kök och service.

Våra arbetstider är måndag till lördag , lunchservering samt kväll a la carteservering. Vi tar oss an catering, arrangerar olika event. Vi vilar upp oss Jul, påsk och midsommar-alltid ledig dessa högtider. I övrigt jobbar vi när gästerna behöver oss mest. För att kunna kombinera jobb med famileliv har vi olika skift som vi turas om att jobba.

Skicka in din ansökan med CV, personligt brev.

NyfIken? Se på vår hemsida www.fargaregatan.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
06 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se