Kock/ekonomibiträde till förskolekök

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du kock/kockerska och vill jobba i en sprudlande miljö så har vi jobbet för dig.
I samarbete med Bodens kommun söker vi nu personer som kan arbeta som kock/ekonomibiträde i förskolekök samt vid behov även arbeta i barngrupp på förskola/fritids.
Arbetet utförs på veckodagar under dagtid. Arbetstiden kan variera utifrån vår kunds behov. Då även arbetsplatserna varierar kan det vara en fördel med tillgång till egen bil.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och jobba som uthyrd konsult (vikarie) till förskolor/skolor i Bodens kommun.

Kunskaper för uppdraget

För tjänsten som kock/ekonomibiträde söker vi dig med utbildning och/eller erfarenhet inom matlagning till skola, restaurang eller liknande. Då tjänsten även innebär en del beräknande och inköp är det en fördel om du har ekonomisk bakgrund eller kunskap. Meriterande är även utbildning/erfarenhet av arbete i förskola eller fritids. Personliga egenskaper som vi efterfrågar för denna tjänst: * Positiv * Flexibel * Ansvarstagande * God samarbetsförmåga * Serviceinriktad

Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola. Följ länk nedan. https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1/ Vid frågor rörande tjänsten är ni välkomna att kontakta Erika Kask 070-576 85 33.
Jobbfakta
Ort
Boden
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Kock & Kökspersonal
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!