Vi söker vikarier till förskola/skola

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du jobba inom barnomsorgen har vi jobbet för dig. I samarbete med Bodens kommun erbjuder vi ett antal tjänster inom förskola, fritidshem, grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning.
Du blir anställd av StudentConsulting och arbetet utförs som en del av Bodens kommun vikariesamordning på veckodagar under dagtid. Arbetstiderna kan variera utifrån kundens behov.

Eftersom arbetsplatserna är belägna runt om i Bodens kommun kan det vara en fördel med tillgång till egen bil.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker i första hand dig som är behörig lärare, men vi söker även dig som har andra meriterande erfarenheter och som känner att undervisning kan vara något för dig. Personliga egenskaper vi efterfrågar är: god samarbetsförmåga, god empatisk förmåga, flexibel, ansvarstagande och självgående. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola. Följ länk nedan. https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1/ Vid frågor rörande tjänsten är ni välkomna att kontakta Erika Kask 070-576 85 33.
Jobbfakta
Ort
Boden
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Förskolelärare
Lärare
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!