FMV söker fordonsmekaniker till Boden

Om jobbet

Har du några års erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker? Är du fordonsmekaniker i grunden? Då kan du vara den fordonsmekaniker som vi söker till Boden.

Vad kan vi erbjuda dig Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Ditt arbete som fordonsmekaniker

Som fordonsmekaniker arbetar du brett med olika typer av fordon som används inom Försvarsmakten såsom patrullfordon, bandvagnar, lätta/tunga hjulfordon, stridsfordon och annan militärspecifik materiel. Du ansvarar även för både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering där det behövs.

FSV Markverkstad är en enhet inom FSV (förråd, service och verkstäder), som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning.

FSV Markverkstad levererar tjänster enligt kundkrav och är auktoriserad för underhåll av militära flygbasmateriel enligt kraven i Regler för Militär Luftfart (RML V-6-B), vilket motsvarar det civila EASA Part-145 regelverket. FSV Markverkstad har även auktorisation för ISO 9001 och tryck ISO 17020.

MarkV är indelad i 8 st Markverkstäder (Mv) och har verksamhet på 21 verksamhetsorter, totalt ca 620 medarbetare. Markverkstad Norr är en regional sektion inom FSV Markverkstad med cirka 150 medarbetare, som bedriver verksamhet i Boden, Luleå, Vidsel, Arvidsjaur, Umeå och Östersund. Arbetet medför krav på resor i tjänsten, såväl inrikes som utrikes. Skiftarbete kan förekomma.

Våra förväntningar på dig

Du har erfarenhet av liknande arbete eller område, gärna erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten. Vidare har du två- eller treårig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har körkort lägst klass B, gärna körkort klass C eller truckkort samt kunskap om militär utrustning. Det är meriterande med kunskaper och erfarenhet med felsökning på fordonselektronik, hydraulsystem och felsökning via diagnosutrustning.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.

Du arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Du är strukturerad, beslutsam samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare är du är flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/Jobba hos oss/Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Joakim Rosberg - SEKO, Torbjörn Granström-OFR-S, Joakim Hedlund-SACO, Mattias Torplind-OFR-O. Alla nås på telefon 08-782 40 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta Urban Brännström chef Hjulfordon, Tommy Nyberg chef Mekanik eller Leif Lundberg chef Stridsfordon samtliga nås via telefon 08-782 40 00.

Vi söker flera fordonsmekaniker och tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning med placering i Boden.

Sista ansökningsdag är 2016-11-07

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Jobbfakta
Ort
Boden
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Reparatörer
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om arbetsplatsen

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll. Läs mer på www.fmv.se