Gruppledare sökes!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en person som brinner för arbete med människor? Vill du vara med och bidra till att ge andra människor möjlighet att utvecklas utifrån egna drömmar och mål. Då är den här tjänsten för dig.
Nu söker arbetsmarknadsförvaltningen i Boden vikarier till sin verksamhet. Tjänsten innebär att man ska jobba som gruppledare för ungdomar, nyanlända invandrare, funktionsnedsatta samt personer med annan problematik som innebär svårigheter att etablera sig på arbetsmarknaden. Som gruppledare är din roll att leda och fördela det dagliga arbetet för deltagarna. Du deltar i arbetet och ansvarar för handledning och introduktion av nya deltagare. Du bör ha god servicekänsla och trivas med ett strukturerat och planerat arbete. Vi vill att du som söker ser långsiktigt på detta uppdrag .Det kommer röra sig om ett till två pass i veckan, dagtid.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är student med inriktning mot socialpedagogik, arbetsterapi beteendevetenskap samt sociologi eller liknade.

Då det kan förekomma husdjur hos våra kunder och du även är i kontakt med vatten så får du inte ha någon form av allergi som kan påverka arbetet.
Körkort är ett krav.
Jobbfakta
Ort
Boden
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!