Junior inköpsassistent till spännande myndighet

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du administrativt lagd och har en god känsla för service? Nu söker vi en inköpsassistent till en av våra kunder i Boden.
Som inköpsassistent kommer du att ansvara för ett antal produktkategorier som ingår i ett system som omfattar hela organisationen som är en statlig myndighet.

Du ansvarar för att beställa hem och se över priser och avtal som hör till din produktkategori. Du utför dina arbetsuppgifter med stöd av dator och telefon. Du kommer att ha mycket kontakt med personal inom och utanför organisationen varvid egenskaper som servicekänsla och samarbetsförmåga värdesätts.

Du kommer att ingå i ett team av inköpassistenter. Tjänsterna är på heltid och du kommer att arbeta vardagar, kontorstider. Anställningen sträcker sig i minst 6 månader. Det finns goda möjligheter till fortsättning.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har gymnasiekompetens inom ekonomi eller liknande områden. Som person är du noggrann och vi söker dig som trivs med administrativa arbetsuppgifter. Vidare är du lättlärd och har en god känsla för service. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har god datavana och har kunskap i svenska och engelska i tal som skrift. Är du den vi söker ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt, vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.
Jobbfakta
Ort
Boden
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!