Är du student och vill jobba extra i förskola/skola?

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du ha ett extrajobb att kombinera med studierna? Läser du kanske till förskollärare eller lärare? Trivs du med att arbeta med barn?
I samarbete med Bodens kommun erbjuder vi ett antal tjänster inom förskola, fritidshem och skola.

Du blir anställd av StudentConsulting och arbetet utförs som en del av Bodens kommun vikariesamordning, arbetstiden gäller vardagar och dagtid. Arbetstiderna varierar utifrån kundens behov.

Eftersom arbetsplatserna är belägna runt om i Bodens kommun kan det vara en fördel med körkort och tillgång till egen bil.

Kunskaper för uppdraget

Personliga egenskaper vi efterfrågar är: god samarbetsförmåga, god empatisk förmåga, flexibel, ansvarstagande, serviceinriktad och självgående. Om du läser en pedagogisk utbildning är det en fördel men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Ett krav för denna tjänst är att du är student eller pensionär.
Jobbfakta
Ort
Boden
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!