Vårdlärare sökes till Iris i Karlshamn!

Academic Work · Utbildning · 12 dec

Om jobbet

Trivs du i en roll där du får ta mycket ansvar, är pedagogiskt lagd och tycker om att utbilda? Vi söker en vårdlärare till Iris i Karlshamn, sök redan idag då det är start omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Iris räkning en vårdlärare för att förstärka deras verksamhet i Karlshamn. Utbildningen motsvarar vård- och omsorgsprogrammet och ska leda till att deltagarna förbereds för arbete inom vården.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Iris önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Iris.

Arbetsuppgifter

Som vårdlärare kommer du att utbilda och ge pedagogiskt stöd till en bred målgrupp innefattande bl.a. personer som är arbetssökande eller som riskerar att bli arbetssökande. Du kommer undervisa i aktuella vårdämnen (hälsa, medicin, människan, psykiatrin, psykologi samt vård och omsorg) på vård- och omsorgsprogrammet, undervisningen är schemabunden. Det är viktigt att du är engagerad och har förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har kännedom och erfarenhet om den aktuella branschen samt praktisk erfarenhet från vården. Det är starkt meriterande om du är utbildad vårdlärare med erfarenhet av vuxenutbildning inom vård- och omsorgsprogrammet. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av att utbilda/föreläsa och det är starkt meriterande om du har utbildat i vård och omsorg. Du har god kommunikativ förmåga och kan tala och skriva obehindrat på svenska, detta då undervisningen sker på svenska.

Som person är du kvalitetsmedveten och strukturerad med god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du har lätt för att anpassa dig till olika målgrupper och har en god samarbetsförmåga, detta då tjänsten innebär daglig kontakt med elever, kunder och kollegor. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid till årsskiftet med chans till förlängning
  • Lön: Enligt avtal
  • Placering: Karlshamn
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Karlshamn
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Iris Hadar ingår tillsammans med systerbolaget Competens Utbildning i koncernen Iris Sverige. De utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. De arbetar med utbildning, utredning och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs-, arbets- eller studiesituation. Iris Hadar är specialiserade på olika funktionsnedsättningar som syn, döv, hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar.