Truck- & Traversförare till kommande uppdrag!

Om jobbet

Är du en ambitiös och utåtriktad person? Har du truck- och traverskort? Då har Adecco uppdraget till dig!

Om tjänsten
Som konsult i Adeccos uthyrningsverksamhet får du möjlighet att arbeta på olika företag med olika typer av uppdrag. Uppdragen är av varierande karaktär, men främst inom lager och industri. Truckkort A & B är ett krav. Även traverskort är ett krav. Flexibilitet och problemlösning är en stor del av ditt arbete. Arbetstiderna är varierande och skiftarbete är vanligt förekommande hos våra kunder.

Om dig
Vi söker dig som har truckkort A och B och traverskort och har arbetat som lagerarbetare eller truckförare tidigare. Arbetet kommer att vara fysiskt ansträngande och vi tror därför att du trivs med sådana arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet av lagerarbete
  • Truckkort A och B och traverskort
  • Erfarenhet av skiftarbete
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Kabbenäs på 073-684 75 25.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Karlskrona
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Malin Kabbenäs, 073-684 75 25

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.