Teknisk fältsäljare till expansiv kedja

Framtiden · Försäljning · 15 nov

Om jobbet

Är du en driven säljare som gillar högt tempo och triggas av bra resultat? Då är denna tjänst något för dig. Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk fältsäljare hos vår kund kommer du främst att arbeta med prospektering och nykundsbearbetning. Det är viktigt att du är lyhörd för dina kunders behov då du kommer att sälja kundanpassade IT-lösningar. Arbetet är till största del självständigt, du som söker ska därför ha ett stort eget driv och vara självgående i dina arbetsuppgifter. För rätt person finns alla möjligheter för utveckling hos vår kund.

Din profil

Du som söker har ett stort tekniskt intresse och älskar sälj! Du ska ha arbetat med sälj tidigare så att du vet vad det innebär men det är inget krav på att du ska ha arbetat som utesäljare. Vidare krävs det att du har körkort då du kommer att köra ut till dina kunder.
Jobbfakta
Ort
Ronneby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Tone Ledje, 0723-016159

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

Med hjälp av lokalt engagemang, kunskap och erfarenhet vill vår kund aktivt stödja företag, organisationer och offentlig sektor genom att skapa affärsnytta med hjälp av IT-lösningar. Vår kund växer ständigt och har idag 400 medarbetare och finns på 30 orter runt om i Sverige. Genom sin rikstäckande representation arbetar de med ett nära partnerskap gentemot sina kunder.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.