Teknikintresserad Mekaniker

Om jobbet

Se hit! Vi är ett gäng duktiga mekaniker som behöver förstärkning av en nyfiken och serviceminded kollega. Vi jobbar tätt ihop med elektriker, automationstekniker och ingenjörer i underhålls- och investeringsprojekt.

Vilken spetskompetens har du inom industrin och vill du jobba med förebyggande underhåll i en modern miljö med säkerheten i fokus?

Ort: Karlskrona, Sverige
Arbetstid/varaktighet/lön: Heltid, tillsvidare, fast månadslön
Rapporterar till: Underhållsmekanisk chef, Magnus Lönn

Din roll som underhållstekniker med inriktning mekanik

Rollen innebär att du arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll hos våra kunder genom regelbunden kontakt med operatörer och driftansvariga. Hos oss arbetar du i grunden dagtid men det ingår även ett eftermiddagsskift vid beredskap.

Vi sätter högt värde på följande erfarenheter:
  • Utbildning inom industri/verkstad/teknik
  • Kunskaper inom svets, hydralik, pneumatik, el, vibrationsanalyser
  • Förbättringsarbete och rotorsaksanalyser
  • Automatiserade produktionsprocesser
  • Truck- och/eller traverskort
  • Datavana/kunskaper inom UH-systemet API är meriterande
Vem trivs här?

För att trivas hos oss bör du vara en självgående och nyfiken person som brinner för all form av mekanik och ser framgång med proaktivt förbättringsarbete. Du har en positiv attityd och är serviceinriktad med kunden i fokus, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera är viktig och du hanterar engelska i tal och skrift.

Vad erbjuder vi?

Hos oss kommer du att arbeta i ett nytt bolag som skapar utmaningar tillsammans med våra kunder. Som anställd hos Quant kan vi erbjuda en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar.

Ansökan senast 18 dec -2016.

Din ansökan bestående av CV och personligt brev skickas till se-hr@quantservice.com, Mailet märks med Mekaniker Karlskrona.

Vi behandlar ansökningar löpande under ansökningstiden och ber dig därför skicka ansökan så snart som möjligt.

Frågor
Underhållsmekanisk chef, Magnus Lönn:
Tfn, 010-456 6480

HR-generalist, Malin Jarleberg:
Tfn, 010-456 6404
Jobbfakta
Ort
Karlskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Ring Magnus Lönn, 010-456 6480

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 25 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda - vårt folk gör skillnaden. Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Quant i Karlskrona servar främst ABB HVC och ansvarar för förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsutrustningar.

Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten då flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi ca 2500 medarbetare världen över.