Teknikinformatör till innovativt IT-företag i Karlskrona!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du duktig på att underlätta förståelsen av komplexa tekniska produkter? Är du analyserande och strukturerad? Vill du vara med och bidra i ett växande och globalt företag? Då har vi helt rätt tjänst för dig.
Till vår kund i Karlskrona sökes nu en teknikinformatör. Vår kund är ett växande globalt IT företag inom konsultverksamhet som på ett innovativt sätt ger mervärde åt kunder. Tjänsten innebär att underlätta komplexa tekniska produkter för användare, genom att analysera och utveckla innehåll och struktur av teknisk information för bättre läsbarhet. Vi letar efter dig med teknisk bakgrund som även kommer arbeta med layout av teknisk information i InDesign. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i företaget där du kommer arbeta i samarbete med andra och vara placerad ute hos kund.

Placeringsort för tjänsten är i Karlskrona, med arbetstid kontorstider. Du kommer till en början bli anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund, där vi ingår en 6 månaders provanställning. I förlängningen finns möjlighet att bli övertagen av kunden. Tjänsten kommer tillsättas enligt överenskommelse. Vi gör löpande intervjuer och urval, så ansök redan idag!

Kunskaper för uppdraget

Vi letar efter dig med:
Teknisk utbildning från högskola/universitet inom elektronik, maskin, mekatronik eller informationsdesign.
  • Minst 1 års erfarenhet av teknisk dokumentation i en roll som teknikinformatör, informationsingenjör eller teknisk skribent.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Kännedom om XML, SGML och CMS.
  • Goda kunskaper i InDesign.
Som teknikinformatör ska du ha ett genuint intresse för teknik och språk. Personliga egenskaper värdesätts högt där vi letar efter en initiativtagande, kommunikativ person som trivs i en internationell miljö där du kommer arbeta resultatorienterat. Vidare är du strukturerad, noggrann och med god analyserande förmåga. Då du kommer arbeta i nära samarbete med kunder ses det som meriterande med tidigare erfarenhet av kundkontakt.

Är du redo för nästa utmaning?
Jobbfakta
Ort
Karlskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Teknisk skribent
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!