Student sökes för extrajobb som supporttekniker till Karlskrona

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker nu, för kunds räkning, dig som studerar och vill få värdefull erfarenhet som supporttekniker. Om du har ett stort teknikintresse och vill hjälpa andra är detta helt rätt tjänst för dig!
För kommande uppdrag söker vi efter en supporttekniker som kommer arbeta extra hos vår kund i Karlskrona. Du kommer i första hand att arbeta med support där du kommer att supportera kunders användare på plats. Din uppgift kommer att vara att ge kunderna den bästa möjliga supporten av problem med mjukvara, hårdvara och kringutrustning.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Tjänsten är på deltid där ett krav är att du studerar på minst 50 % för att vara aktuell för tjänsten. Arbetstid är förlagd under kontorstid, måndag till fredag. Placeringsort är Karlskrona. Du arbetar efter din tillgänglighet och behovet hos vår kund, där vi gärna ser att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig med kunskap inom support av datorer och kringutrustning som är anslutna i nätverk. Meriterande är om du tidigare arbetat inom support eller som teknikkonsult. Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. B- körkort är ett krav för tjänsten. Vi söker dig som studerar på minst 50 % och som vill ha ett meriterande extrajobb.

Vi tror att du är en person som har genuint intresse av IT-branschen. Du är social, driven och självgående. Du har förmågan att leda ditt arbete och vara professionell både gentemot kollegor och kund. Du har även en positiv inställning och är lösningsfokuserad med ett visst affärsmässigt tänk.

Låter det här som dig? Tveka inte att ansöka redan idag då intervjuer och urval sker löpande!
Jobbfakta
Ort
Karlskrona
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!