Student med truckkort sökes för lagerarbete i Karlshamn!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en arbetsvillig, flexibel student och vill arbeta extra som truckförare? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Just nu söker vi fler studenter som vill arbeta extra i Karlshamn som terminalarbetare och truckförare!
Vår kund söker efter arbetsvilliga personer som kommer arbeta i terminal/lager. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har studier på minst 50 %. Truckkort (behörighet A+B) är också ett krav.

Arbetstiderna är varierande där vi letar efter personer som vill arbeta dag och/eller natt, måndag till fredag. Du kommer att vara anställd hos StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Uppdraget kommer starta relativt omgående och vi letar efter någon som vill arbeta extra i höst.

Kunskaper för uppdraget

För att lyckas i tjänsten ser vi gärna att du har liknande erfarenhet sedan tidigare, dvs inom lager eller terminal. Truckkort, behörighet A+B är ett krav.
Det är även ett krav att du studerar på minst 50 % eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.

Som person ser vi att du är flexibel, noggrann och arbetsvillig. Då arbetet stundtals är fysiskt krävande är det viktigt att du inte är rädd för att ta i. Det kan vara svårt att ta sig till arbetsplatsen utan bil, därför ser vi gärna att du har körkort och tillgång till egen bil. Är du intresserad? Välkommen med din intresseanmälan redan idag då tillsättning sker löpande!
Jobbfakta
Ort
Karlshamn
Anställning
Deltid
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

59 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!