Strategisk inköpare till stor teknisk industri

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du goda erfarenheter av strategiskt inköpsarbete? Då är tjänsten som strategisk inköpare hos vår kund något för dig!

Om tjänsten
Vår kund är etablerade i Karlskrona och är en stor teknisk industri. Som strategisk inköpare här finns stora möjligheter att utvecklas och starta en spännande karriär. Ditt arbetsverktyg kommer att vara affärssystemet SAP och Office paketet. I din roll som strategisk inköpare kommer du vara sammanhållande för:
  • Kvalificeringsprocess gällande leverantörer inom främst Contracting Services Offshore.
  • Etablering av process/arbetssätt mot globala direktiv.
  • Koordinering av utvärderingar, (Kvalité, installation, teknik, inköp och ekonomi).
  • Att den grundläggande leverantörsbasen uppnår godkännande kvalificering enligt interna rutiner.
Om dig
Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå inom inköp samt tidigare arbetslivserfarenheter från strategiskt inköpsområde. Dina tidigare erfarenheter som strategisk inköpare av installationstjänster onshore/ offshore ger dig nödvändig insikt i det dagliga flödet och kan leda till en bräddning av uppdraget. Vi ser gärna att du har jobbat med tredjeparts validering ( ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001).

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet av strategiskt inköpsarbete
  • Flytande engelska och svenska i både tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som strategisk inköpare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget löper under ett år.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Kabbenäs på 073- 684 75 25.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Karlskrona
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Kontakt

Ring Malin Kabbenäs, +46 73-684 75 25

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.